Bővülünk! Bővülünk! Bővülünk!

Júniusban leszerződtünk a HD Opennel, így minden nem natív megjelenést rajtunk keresztül tudtok rendelni.

Női/Divat tematikában a Style.hu erősíti a portfóliónkat, amely Magyarország egyik legismertebb brandje, 67%-os organikus látogatóval és havi 2 millió oldalletöltéssel.

 

Oktatási témában viszont egyedülálló az elérésünk, mivel a Moderniskola.hu, Középsuli.hu és Markmyprofessor.com is elérhető mostantól nálunk, így a Topszótárral, a Felvivel, a Kamaszpanasszal, a Sulinettel és a Felsőfokonnal a legnagyobb oktatási csomagot tudjuk kínálni.

A Moderniskola.hu az innovatív, újdonságokra nyitott, a közoktatásban előforduló élethelyzetekre megoldást kereső pedagógusoknak, oktatási intézményvezetőknek és szülőknek szól.

A Markmyprofessor.com-on megnézheted, melyik tanár az, akinél érdemes felvenned tantárgyat, és kit érdemes elkerülnöd! Az oldalt az egyetemisták 70%-a rendszeresen látogatja, a több mint 200 ezer tanárértékelés mellett tananyagokat is megosztanak.

A Középsuli.hu interaktív magazin középiskolásoknak. Suli, életmód, pszichológia, sztárok, tech, környezetvédelem, zsebpénz, divat, sport, KözépsuliTV, utazás: mindez rád vár a Középsuli.hu-n!

 

Szakmai kiadványokkal is bővültünk: a Boréspiac.hu, a Médiapiac.com és Márkamonitor.hu oldalakkal a médiásokat, marketingeseket érjük el.

 

Fiatalos tematikánk sem maradhatott új site nélkül:

A Flyerz.hu a 18-29 évesek iránytűje, programajánlókat és élménybeszámolókat lehet szponzorálni.

A Zoozoo.hu jóvoltából pedig igaz állatbarátokkal bővült a látogatói bázisunk. Itt a 15-24 éves korosztályt érjük el, akik közül havonta 250 ezer rendszeres állatbarát olvasó.