Regionális oldalak a portfóliónkban!

Regionális oldalakkal bővült portfóliónk, mától az alábbi felületekre is lehet ajánlatot kérni, sőt CT csomagokat is futtatunk rajtuk. Íme néhány infó új partnereinkről, bármilyen kérdés/kérés esetén keressetek minket bátran.

Alon.hu (Vas megyei hírportál)

Az Alpokalja-Online (www.alon.hu) 2003. óta működő független online szabadidő- és hírmagazin, a térség egyik meghatározó, önálló tartalommal és véleménnyel bíró internetes médiuma.

A helyi internetes médiapiacon egyedi kínálatot nyújtanak az olvasóknak, naponta többször frissülő tartalommal, közéleti hírekkel, turisztikai információkkal, kulturális kritikákkal, publicisztikával, képgalériákkal és számos egyéb rovattal, szolgáltatással.

 

Cívishír.hu (Hajdú-Bihar megyei hírportál)

Öt év alatt Hajdú-Bihar megye és Debrecen egyik legnagyobb véleményformáló erővel bíró médiuma lett. Havi látogatószáma megközelíti a 300 ezer főt, havi oldal letöltése pedig 500e fölött van.

 

Szabolcsihír.hu (Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei hírportál)

A Debrecenben nagy látogatottsággal bíró Cívishír társportálja, a megye egyik legújabb de egyben legdinamikusabban  fejlődő hírportálja.

 

Vehír.hu, Vehírsport.hu(Veszprémi hírportál)

2008 áprilisában azzal a céllal hozták létre, hogy Veszprém és az Észak-Balaton régió vonzáskörzetébe tartozó hírek és információk hitelesen és gyorsan jussanak el az olvasóhoz. A hírportál a városban történt eseményekkel kiemelten foglalkozik, de az országos közélet eseményeit is nyomon követi.

A Vehír.hu internetes portál mellett a létrehozták a Vehírsport.hu sportportált is, mely elrendezését tekintve megegyezik a Vehir.hu oldallal, témájában a városi és országos sport vonatkozású híreit teszi közzé. Eseménynaptárak, tabellák, sporthírek, kulisszatitkok, minden ami sport.