Bővülünk! Magyarországom.hu / Designlakás.hu / Rádióbézs.hu oldalak elérhetőek nálunk!

Ősztől a korábbi partnerek mellett új oldalak is elérhetőek a portfóliónkban, íme egy rövid anyag róluk. Nemsokára küldjük a frissített médiaajánlatot, addig is ismerkedjetek velük:

Designlakás.hu

A Designlakás portál specialitása, hogy az olvasó egy portálon belül választ és segítséget  találhat minden otthonukkal kapcsolatos kérdésre az alaptól a tetőig.
Egy kézben fogják össze az építőipar, lakberendezés, ingatlan adás-vétel és finanszírozás szerteágazó témakörét, és gyorsan, átláthatóan adják azt át olvasóink számára.

Folyamatosan megújuló tartalommal, egyre több hírrel, termékkel, ingatlan hirdetéssel, és szakemberrel szolgálnak – egyedülállóan a magyar piacon. Havi 400.000 oldalletöltést produkál az oldal és 100.000 egyedit ér el.

Magyarországom.hu

Szeptemberben elindult a Magyarországom.hu oldal, amely azt a célt tűzte ki, hogy decemberig havonta 1 millió látogatót ér el. Köszönhetően a csoport (Vitorlázás.hu, Álmaimotthona.hu, Vitalzone.hu, stb) erős FB közösségeinek, ez a cél nem is olyan távoli, hiszen már most napi 20.000 egyedi nézi a siteo-t.

Magyar hírekből és nemzetközi érdekességekből válogatnak, Belföld, Külföld, Retró, Sport, Utazás, Balaton, Házi kedvencek, Technológia és Gasztronómia rovatokból lehet válogatni. Stílusában pártoktól abszolút független, de a nemzeti hovatartozást nem megtagadó oldalról van szó, amely dinamikusan nő, szeptemberben 2 millió oldalletöltést számoltunk és majdnem 500.000 egyedit értünk el.

Radiobézs.hu

Új, érdekes terület felé nyitottunk az online termékek piacán. Együttműködő partnerünk Magyarország első és egyetlen dedikáltan női tematikus online rádiója, a Rádió Bézs. A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól, éppen ezért a Férfiak is hallgatják.

Az okos szó és igényes zene mellett van benne interjú, tanácsadó, rendelő, divatkreátor, nevelő, recept és könyvajánló, szépség és szex, van ránc és kor, határtalanul! Az életünkről szól, benne van a közérzetünk és a közéletünk, de direkt politikával nem foglalkozik.

Az együttműködési lehetőségek köre speciális, így a Bézs esetében elsősorban a műsorok támogatói/szponzorációs megjelenését, tartalmi beépülést és persze a hagyományos reklámspot hirdetési lehetőségeket kínáljuk Nektek és az ügyfeleknek, amelyet banner és Facebook megjelenésekkel támogatunk meg.

 

Az együttműködés egyedi jellege miatt kérjük, hogy ajánlatkérésekkel, esetleges kérdésekkel a bevezetés időszakában Kliszek Noémi ügyvezetőt keressétek a noemi.kliszek@lighthousemedia.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36 30 393-7948-as számon.

Kellemes hetet mindenkinek, bármilyen kérdés/kérés esetén állunk rendelkezésetekre!