Állatbarátok lettünk karácsonyi designnal :)

Új partnerünk a ZooZoo.hu – hazánk leglátogatottabb tematikus kisállat hírportálja és online magazinja.

Kínált tartalmában megtalálhatóak az aktuális, friss hírek és programajánlók, állattartói tanácsok, állatkerti érdekességek, vicces és szórakoztató fotó- és videóválogatások. Továbbá a hazai állattartókat célzó szolgáltatók, amely kereshető szaknévsora, illetve a hazai menhelyek és állatotthonok örökbe fogadható védenceik országos adatbázisa.

A nyár elején indult oldal, köszönhetően a változatos, naprakész tartalmának napok alatt vált listavezetővé saját szegmensében, ma már heti átlag 130.000 fős egyedi látogatóval és 200-210 ezer munkamenettel rendelkezik.

Néhány partnerünk pedig téli design-ra váltott, így a Karácsonyi kampányokat még hangulatosabbá tudjuk tenni.

Íme a részletek:

A Divat és Stílus oldalon téli dizájn cseréltünk november első hetében, illetve külön kategóriába gyűjtjük a téli öltözködési tippekkel kapcsolatos cikkeinket.

 
A Vitalzone.hu portálon is készültünk egy téli-karácsonyi dizájnnal. Létrehoztunk egy külön kategóriát, amiben karácsonyi cikkek, receptek ünnepi fogyókúrás tippek kapnak helyet: http://www.vitalzone.hu/karacsony-2015.html

 
Az Álmaim Otthona oldalon szintén elkészült a téli-karácsonyi dizájn. Ezen az oldalon is külön karácsonyi kategóriát hoztunk létre, ebbe a kategóriába Karácsonnyal kapcsolatos cikkek, saját kézzel készített díszek, ajándékötletek, receptek kapnak helyet legfőképpen: http://www.almaimotthona.hu/karacsony-2015.html

Mindhárom termékben banner, illetve PR-cikk elhelyezésre van lehetőség, de az ünnepi alrovatok szponzorálhatóak önállóan is.

Nézzétek át és kérdés/kérés esetén keressetek bátran!